UTASBIZTOSÍTÁSBiztosítsa magának az utazás nyugalmát velünk!
Online díjajánlat összehasonlító és kötési lehetőség itt!
FLEX CONTACT
FÜGGETLEN BIZTOSÍTÁSI
ÉS PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ IRODA
A RUGALMAS KAPCSOLAT
4025 DEBRECEN
SIMONFFY U. 5. f.2.

Cégünkről:

Társaságunk 2002 júniusában alakult hazai magánszemélyek közremûködésével. Az alapítók több évtizedes biztosítási szakmai gyakorlattal döntöttek a független közvetítői mûködés mellett.

Ez az a működési forma, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára az igényeiknek leginkább megfelelő biztosítási szolgáltatások kiválasztását.

Mûködésünk eddigi szakaszában sikeresen megújítottuk a korábbi ügyfélkapcsolatainkat, elsõsorban az ügyfelek ajánlásain keresztül.

Profilunkat elsôsorban a magánszemélyek, a mikro-, kis-, és közepes vállalkozási igények kielégítésére, vagyon-, felelôsség-, és gépjárműbiztosítások széles körû kínálatára építettük.

Fokozatosan alakítottuk ki tanácsadóink körét, valamint az internetes online szolgáltatások széles körű alkalmazásával korszerűsítettük informatikai rendszerünket.

2022. július 1-től új helyre - a Blaháné utca 2. alatti nívós Irodaházba helyeztük át irodánkat.

Termékkínálatunkat bővítve elsősorban a vállalkozások szakmai felelősségbiztosításaira, azok szélesebb körű kínálatára fordítunk nagyobb figyelmet.

 

2022-ban már 20 éve végezzük megbízóink biztosítási igényeinek teljesítését.

" 20 éve a megbízóink elégedettségéért!"


Alapértékeink:

Szakmai hozzáértés felsô fokon, megbízhatóság, korrektség, odafigyelés és gondoskodás. Számunkra elsôdleges ügyfeleink bizalmának elnyerése és megtartása, egy tartós együttmûködés megvalósításával.

Megbízóink képviseletét, az alkuszi megbízásban rögzített igényeikre alapozva látjuk el, az általuk választott biztosító társaságok felé.

Teljes körű szolgáltatást kívánunk biztosítani,  a biztosítási  igények felmérésétől, a kockázatelemzésen keresztül. Bemutatjuk a díjkínálatot,  elkészítjük a választott biztosítás ajánlatát, majd kezeljük a szerződéseket.

A megbízók igénye esetén az esetleges károk rendezésében is közreműködünk, a megbízó érdekeit képviselve.

Célkitûzésünk:

Értékarányosan optimalizált megoldások megtalálása, a megbízóinkat éríntô kockázatok kezelésére.