UTASBIZTOSÍTÁSBiztosítsa magának az utazás nyugalmát velünk!
Online díjajánlat összehasonlító és kötési lehetőség itt!
FLEX CONTACT
FÜGGETLEN BIZTOSÍTÁSI
ÉS PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ IRODA
A RUGALMAS KAPCSOLAT
4025 DEBRECEN
SIMONFFY U. 5. f.2.

Cégünk fejlődéséről:

Társaságunk 2002 júniusában alakult hazai magánszemélyek közremûködésével. Az alapítók évtizedes biztosítási szakmai és vezetôi gyakorlattal döntöttek a független biztosítás közvetítôi mûködés mellett. Ezáltal lehetôvé téve meglévô és jövôbeni ügyfélkörünk számára a biztosítási piacon való könnyebb eligazodást és az igényeiknek leginkább megfelelô szolgáltatások kiválasztását.

Mûködésünk eddigi szakaszában sikeresen megújítottuk korábbi ügyfélkapcsolatainkat, illetve elsősorban ügyfél ajánlás útján bővítettük azokat.  Profilunkat elsôsorban a magánszemélyek, a mikro-, kis-, és közepes vállalkozások által igényelt vagyon-, felelôsség-, és gépjármû biztosítások széleskörû kínálatára építettük. Fokozatosan bővítettük tanácsadóink körét, valamint az internet széles körű alkalmazásához korszerűsítettük informatikai rendszerünket.

2011. augusztus 1-től új helyen - a felújított Hal közben nyitottuk meg irodánkat, valamint fióktelepet létesítettünk Nyírmihálydiban. Termékkínálatunkat bővítve elsősorban  az öngondoskodáson alapuló élet-, nyugdíj-, és egészség biztosítások szélesebb körű kínálatára fordítunk nagyobb figyelmet.

2014 szeptemberétől a következő pénzügyi szolgáltatásokkal bővítettük profilunkat:

- Magánszemélyeknek: Adókedvezmény igénybevételétre jogosító nyugdíjcélú megtakarítások.

- Vállalkozásoknak: fejlesztések finanszírozására pályázati források keresése, pályázatírás, pályázatok menedzselése a teljes megvalósulásig.


Alapértékeink:

Szakmai hozzáértés felsô fokon, megbízhatóság, korrektség, odafigyelés és gondoskodás. Számunkra elsôdleges ügyfeleink bizalmának elnyerése és megtartása, a tartós együttmûködés megvalósításával. Megbízóink képviseletét, az alkuszi megbízásban rögzített igényeikre alapozva látjuk el, a velük kapcsolatban álló biztosító társaságok felé.

Teljeskörû szolgáltatást kívánunk biztosítani, a kockázatok felmérésétôl kezdôdôen, a díjkínálat bemutatásával, biztosítások kötésén át, a szerződések kezelésén és követésén keresztül, egészen az esetleges károk rendezésében való közremûködésig. Cégünk nevében is megfogalmaztuk, hogy rugalmas kapcsolatot látunk el megbízóink és biztosító partnereink között, amit személyre szóló kiszolgálással valósítunk meg. Ott, akkor és olyan módon állunk ügyfeleink rendelkezésére, amelyre az adott helyzetben szükségük van.

Célkitûzésünk:

Értékarányosan optimalizált megoldásokat találni, a megbízóinkat éríntô kockázatok kezelésére.