UTASBIZTOSÍTÁSBiztosítsa magának az utazás nyugalmát velünk!
Online díjajánlat összehasonlító és kötési lehetőség itt!
FLEX CONTACT
FÜGGETLEN BIZTOSÍTÁSI
ÉS PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ IRODA
A RUGALMAS KAPCSOLAT
4025 DEBRECEN
SIMONFFY U. 5. f.2.

Mit nyújtunk partnereinknek?

Közreműködésünkkel  magánszemélyek, mikro-és kisvállalkozások számára is elérhető a néhány éve még jellemzően nagyvállalatok számára nyújtott biztosítási alkuszi szolgáltatás.

Kizárólag megbízóink képviseletét látjuk el az alkuszi megbízásban rögzítettek szerint. Függetlenek vagyunk a biztosítóktól. Jelenleg 13 magyarországi biztosító kínálatából választhatnak ügyfeleink.

A biztosítók gyakorlatát ismerve a legkedvezôbb konstrukciókat és díjakat tudjuk elérni.

Évtizedes, több biztosítónál szerzett szakmai tapasztalattal a szolgáltatásokat díj/színvonal összehasonlításban tudjuk bemutatni.

Sok idôt és utánajárást takarítunk meg ügyfeleinknek azzal, hogy minden szükséges információt beszerzünk számára.

Nem szükséges a jövôben több biztosító, több üzletkötôje, ügyintézôje felé kapcsolatot tartania.

Mi elintézzük a biztosítókkal azt, amivel megbíz bennünket.

Kár esetén a kárrendezésben is ügyfelünk oldalán veszünk részt.

Mindezek a szolgáltatások megbízóink számára díjmentesen, komoly hozzáadott értéket jelentenek!


A fenntarthatósági követelmények figyelembevételéről szóló, szerződéskötést megelőző tájékoztatás a 2019/2088 számú EU rendelet (SFDR) alapján:

A biztosítási alapú befektetési termékek kapcsán az Európai Unió 2019/2088 számú rendelete előírja a független biztosításközvetítők részére, hogy nyújtsanak tájékoztatást arról, figyelembe veszik-e a tanácsadás során a fenntarthatósági kockázatokat. A fenntarthatósági kockázatokkal kapcsolatos tanácsadás lényege, hogy miként hat ki a fenntarthatóság a hozamokra. A jogalkotó abból indul ki, hogy a fenntarthatóság tendenciózusan negatívan fog a hozamokra hatni. A termék kiválasztása során, a fenntarthatósági kockázatok figyelembevétele csökkentheti a hozamokra gyakorolt negatív hatást. Tanácsadási tevékenységünk során a fenntarthatósági követelményeket nem vesszük figyelembe, mert nem tartjuk relevánsnak a tanácsadási tevékenység egésze szempontjából. Tanácsadási tevékenységünk során abból indulunk ki, hogy a fenntarthatóságot a biztosítási terméket kínáló biztosító társaságok veszik figyelembe és nyújtanak ezzel kapcsolatos információkat a szerződés megkötését megelőzően. Amennyiben ez nem így lenne, úgy a termék gazda biztosító erre is magyarázatot nyújt a szerződéskötést megelőzően. Mindezek alapján, mint független biztosításközvetítő, a fenntarthatósági kockázatok figyelembevételére részünkről nem kerül sor.